Tämä  resepti taisi tarttua Hanna Partasen kirjasta mukaan. Poikien lautaset ovat aina puhtaaksi rapattuja. Meillä perunat täydentää aina tätä ateriaa.

 

400    g    naudan paistijauhelihaa

200    g    pilkottua sipulia

2      rkl    oliiviöljyä

2             porkkanaa

3      dl     vettä

1      rkl    lihaliemijauhetta

4      rkl    tomaattisosetta

1      rkl    sinappia

2      kpl    valkosipulinkynttä

2      tl      paprikajauhetta

1/2   tl      mustapippuria


Ruskista jauheliha ja kuullota sipuli pannussa. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja sekoita jauhelihan joukkoon. Lisää vesi, liemijauhe, tomaattisose, sinappi ja mausteet. Huduta kastiketta kannen alla n. 10 min. Tarjoa riisin, perunan tai pastan kanssa.